gallery/fmn-banner-960x154px-webb2

Info-nytt 2019

gallery/facebook_1550946213463[10673]

Ny ordförande för FMN Norrbotten

 

Monica Öhman

 

gallery/52887351_10211157598250754_2018421658871660544_n

Läs hennes artikel på Facebook där hon berättar om sig själv och hennes bakgrund

 

 

Länk till face-book

FMN Norrbotten

Medlemsbrev 2019

Hejsan

Detta blir mitt sista brev som ordförande för FMN Norrbotten. Min hälsa har gjort att jag känner att andra, som har ork att fortsätta ska göra det. Jag har verkligen blivit hjälpt av att vara med i föreningen och fått många nya fina vänner. Naturligtvis kommer jag fortsättningsvis att på ett eller annat sätt fortfarande jobba ideellt b la med föreläsningar.

Under året som varit så har vi haft en härlig sammankomst i Örnvik. Vi grillade, lekte lekar, åt gott, lyssnade på livemusik och umgicks. Mycket trevligt.

En utbildnings och föreläsningshelg angående CRAFT med Peter Lindberg hölls i november. Mycket uppskattat och det hoppas vi kunna genomföra på något sätt igen.

Den traditionella julmiddagen avnjöts i Sikfors.

Under året har vi hållit en hel del föreläsningar. Vi har snart varit i alla skolor i Piteå tillsammans med områdespoliserna. Föreläsningarna kommer vi att fortsätta med under 2019.

Stödsamtal är en viktig del i vårt arbete. Man måste som närstående få en chans att prata om det som ligger en närmast. Känslan av att få prata med någon som vet vad det handlar om, den bär jag med mig fortfarande. Det kändes så härligt i den stunden eftersom man trodde sig vara helt ensam om att ha det som det var just då.

Som sagt: Vi gör alla ett otroligt viktigt och värdefullt arbete. En stor eloge till er alla.

Med denna text så säger jag

TACK FÖR MIG

Och jag önskar den nya ordföranden

Ett STORT lycka till                                                                                            

Var rädd om er alla.

 

Med vänlig hälsning

Ordförande Annica Hagberg

gallery/bild fjäril